Informació d’interès – Cap infant sense conte

Informació d'interès

capinfantsensecontellibres

Més de 150.000 exemplars impresos dels contes

Fins a data de maig de 2021, s’han imprès més de  150.000 exemplars dels contes publicats. Vam començar el projecte amb el conte “El gat Romeu i el bosc màgic” amb una tirada de 5.000 exemplars i actualment cada tirada és de 20.000 exemplars gràcies a la col·laboració econòmica d’empreses, ajuntaments i fundacions.
Sense la seva ajuda no s’hauria pogut començar ni continuar el projecte. MOLTES GRÀCIES!

Treballem sense ànim de lucre

El nostre principal objectiu és que el màxim nombre de nenes i nens, així com el públic en general, puguin gaudir amb els nostres contes. Per això, els contes no es venen sinó que es regalen a escoles, hospitals, biblioteques i públic en general.

No volem fer de la cultura un negoci sinó un tresor que es pugui compartir.

sense-anim-de-lucre

Subprojecte: "Cap infant hospitalitzat sense conte"

Sabem que el dia de Sant Jordi, festa cultural i literària per excel·lència a casa nostra, hi ha menuts hospitalitzats o que es visiten als hospitals de Catalunya. Per això, vam pensar que seria una bona proposta fer arribar milers d’exemplars a més de 30 hospitals amb servei de pediatria perquè la seva estada sigui el més distesa i alegre possible. No cal dir que la proposta ha estat cada any molt ben acollida.

Traduccions a l'anglès i francès

Els contes estan traduïts a l’anglès i un d’ells al francès (La girafa Popota i l’arbre savi). La intenció és traduir-los a altres idiomes.

Col·laborem amb fundacions, ONG, associacions, etc. (REIR, ALEGRÍA SIN FRONTERAS, CREU ROJA, WE LOVE UGANDA I APADIS)

A mida que el projecte creix i en fem difusió, hi ha entitats que ens donen suport i col·laborem mútuament per tal d’aprofitar les sinèrgies que es creïn. T’animem a formar part del projecte.